Even voorstellen

Ik ben Marijke Kuperij, kinder- en jeugdtherapeut en ben ingeschreven bij de beroepsorganisatie VIT en de koepelorganisaties RBCZ en de RING. Na het voltooien van mijn studie tot kinder- en jeugdtherapeut ben ik sinds 2006 werkzaam in mijn 'Praktijk Erbij'. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Als onderdeel hiervan heb ik stage gelopen op het Fioretti College in Lisse en meerdere basisscholen. Als moeder van twee volwassen kinderen heb ik met opvoeden ruime praktijkervaring. Oorspronkelijk heb ik gewerkt in het basisonderwijs en heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Tijdens mijn werkervaring merkte ik dat ik altijd een bijzondere interesse had voor de sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen, en daarom heb ik mij hierin verder gespecialiseerd.

Wanneer er op sociaal–emotioneel gebied problemen ontstaan zal dit wellicht ook invloed hebben op alle andere ontwikkelingsaspecten. Als ouders wil je het beste voor je kinderen, maar soms voel je dat een probleem niet zomaar op te lossen is.

Ik bied dan, als kinder- en jeugdtherapeut, begeleiding en ondersteuning voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar middels een kortdurend en oplossingsgericht traject.

Praktijk ERBIJ, voor integratieve kinder- en jeugdtherapie & coaching.
Marijke Kuperij | Elbalaan 28 Sassenheim | tel: 0252-215091 | email: info@praktijkerbij.nl