Tarieven, vergoedingen en privacy

Tarieven
Intake gesprek: €85,-
Een sessie kindertherapie: €85,-
Oudercoaching: €85,-

Een verwijsbrief is niet nodig.

Vergoed door de verzekering?

Kindertherapie wordt vergoed als complementaire zorg en integratieve kindertherapie en valt onder het aanvullende pakket. Veel verzekeringen vergoeden de kosten gedeeltelijk. Het is raadzaam bij uw verzekering te informeren. Verder kunt u de therapiekosten als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte opvoeren.

  • mijn AGB code Zorgverlener is: 90033485
  • mijn AGB code Praktijk is: 90(0)12461
  • het KvK nummer van Praktijk Erbij is: 27335891

Bovenstaande codes kunt u doorgeven aan uw zorgverzekeraar. De nota dient eerst aan mij voldaan te worden, alvorens u deze declareert bij uw zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie voor zorgverzekeraars

  • Ik ben lid van de beroepsvereniging VIT(Vereniging van Integraal Therapeuten).
  • Ook ben ik geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ.
  • Conform de laatste eisen van de zorgverzekeraars ben ik geregistreerd bij SHO (Stichting Hoger Onderwijs Nederland). Het CPION geacrediteerde diploma PSBK heb ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie behaald. Ik voldoe hiermee aan de PLATO eisen.

Privacy en wet AVG

Het dossier van uw kind wordt met niemand gedeeld. Als behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in het dossier van uw kind. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Ik ben verplicht de gegevens van uw kind te beschermen volgens de privacy-regels van mijn beroepsvereniging. Eventueel overleg over uw kind met school, huisarts of met anderen, vindt alleen plaats nadat u mij daar schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Voor meer informatie download hier mijn privacyverklaring (pdf)

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Informatie over de procedure bij een klacht kunt u lezen op de website van mijn beroepsvereniging VIT (Vereniging Integraal Therapeuten) Ik ben aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG , zie SCAG en val onder het tuchtrecht van de RBCZ, zie TCZ

Praktijk ERBIJ, voor integratieve kinder- en jeugdtherapie & coaching.
Marijke Kuperij | Elbalaan 28 Sassenheim | tel: 0252-215091 | email: info@praktijkerbij.nl