Voor jongeren

Er zijn tijden dat je je goed voelt en de hele wereld aan kunt, maar soms zijn er ook momenten waarbij je het gevoel hebt dat je er niet in je eentje uitkomt. Er verandert veel in deze periode van je leven. Je eigen identiteit verandert en vrienden en vriendinnen worden steeds belangrijker. Soms gaat dit samen met veel gevoelens van twijfel en onzekerheid, met problemen op school en spanning thuis.

Het kan gaan over gevoelens van: onzekerheid, verdriet, boosheid, angst. Het kan gaan over: angst om te falen, slaapproblemen, je buitengesloten voelen, piekeren. Over vriendschappen, ouders, ziekte, school, pesten, of dat je je niet je niet begrepen voelt. Het kan zijn dat je ouders gescheiden zijn en dat dit heel moeilijk voor je is Dat je een dierbaar persoon uit je familie bent verloren en je hierover nog heel verdrietig bent.

Soms weet je diep van binnen wel hoe het komt dat je je niet in balans voelt, maar kom je er zelf toch niet uit, dan biedt praktijk Erbij een mogelijkheid om hieruit te komen..

Therapie bij praktijk Erbij is een actieve manier om stap voor stap weer gelukkig te zijn met jezelf. Om meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid en talenten, om zo weer te komen tot persoonlijke groei en bewustwording. Jij gaat aan de slag met de ontdekkingstocht van jouw eigen talenten en kracht. Ook al weet je nog niet hoe… Daar ga ik je bij helpen.


Praktijk ERBIJ, voor integratieve kinder- en jeugdtherapie & coaching.
Marijke Kuperij | Elbalaan 28 Sassenheim | tel: 0252-215091 | email: info@praktijkerbij.nl